Naše proizvode možete vratiti u roku od 30 dana nakon kupovine. Ako je prošlo 30 dana od kupovine, nažalost, ne možemo vam ponuditi povrat ili zamenu.

Da biste ispunjavali uslove za povrat, vaš predmet mora biti neiskorišćen i u istom stanju u kojem ste ga primili. Takođe mora biti u originalnom pakovanju.

Povrat sredstava
Nakon što proizvod koji vraćate bude primljen i pregledan, poslaćemo vam e-poštu kako bismo vas obavestili da smo dobili vaš paket. Takođe ćemo vas obavestiti o odobrenju ili odbijanju povrata novca. Ako dobijete odobrenje, povrat će biti izvršen, a novac će vam biti uplaćen na račun sa koga ste izvršili vašu uplatu), ili na vaš račun koji nam dostavite u slučaju da ste vašu porudžbinu platili pouzećem.

Kašnjene povrata sredstava ili neizvršen povrat
Ako još niste dobili povrat novca, prvo ponovo proverite svoj bankovni račun. Možda će proći neko vreme pre nego što se povrat novca zvanično bude video. U slučaju da još uvek niste primili novac, kontaktirajte vašu banku. Često je potrebno nešto vremena za obradu pre obavljanja povrata novca. Ako ste sve ovo uradili i još uvek niste dobili povrat novca, obratite nam se na masnetiedup@gmail.com.

Zamene
Predmete možemo zameniti samo ako su neispravni ili oštećeni. Ako želite da ga zamenite za isti artikal, pošaljite nam e-mail na masnetiedup@gmail.com.

Dostava
Da biste vratili svoj proizvod, pošaljite ga na adresu Rada Dokmanovica 62, 34000 Kragujevac, Srbija.

Bićete odgovorni za plaćanje sopstvenih troškova isporuke za vraćanje predmeta. Troskovi slanja se ne vraćaju. Ako dobijete povrat, troškovi dostave neće biti vraćenji već samo iznos kupljenog proizvoda.

Zavisno od mesta u kom živite, vreme za zamenu proizvoda može biti različito.

Kada otpremate predmet ka nama, razmislite o korišćenju usluge isporuke koja se može pratiti. U ostalim situacijama, ne garantujemo da ćemo dobiti vaš vraćeni predmet.